A nezapomeňte si část nasušit
Pamatujte, že je to naše přední léčivá bylina a je chytré mít po ruce nasušenou pořádnou zásobu kopřivy na čaj. Takže až se do ní pustíte, nesnězte ji všechnu, něco si nasušte. Na co všechno můžeme použít odvar z kopřiv si přečtěte v článku Zázračná kopřiva.
https://www.jimejinak.cz/koprivovy-spenat/
https://www.jimejinak.cz/pecena-velikonocni-nadivka-z-jahel-s-uzenym-tofu/
PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?
Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.
Komentáře
Děkuji za motivační a zdravé recepty. Moc se mi líbily.
Kopřivu miluji a používám na talíři už mnoho let… ale inspirací není nikdy dost. Takže děkuji, Evičko. Můj tip – miluji je i restované jen na oleji s trochou soli a koření. Jsou to skvělé chipsy! 😀