Teplý zimní zeleninový salát s fazolemi
Pečená zelenina je luxusní lahůdka. Tento salát je lehoučký, plný vlákniny a nezatíží trávení. Můžete do něj přidat i uvařenou pohanku, quinou, kuskus nebo těstoviny.
Hustá polévka Zelňačka
Kysané zelí je zimní klasika. Tato polévka spolu s krajícem kváskového chleba zasytí i krásně zahřeje. Pro extra dávku probiotik doporučujeme podávat s malou misečkou čerstvého kysaného zelí.

Naskoč do kurzu zdarma. Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví!
Chci začít

Zázvorové jáhly s dýní
Jednoduchá, rychlá a výborná dobrota. Nasládlá po dýni a jáhlách s mírně pikantní zázvorovou chutí. Pokud potřebujete zahřát, ideální volba. Přidejte uzené tofu nebo tempeh (např. tempeh na “medu”) a budete mít kompletní a rychlou večeři. Místo jáhel můžete použít i pohanku!
Smažené rýžové nudle
Luxusní rychlovka, kterou bude milovat celá rodina. Zeleninu můžete měnit dle zásob v lednici a sezóny a místo rýžových nudlí se dají použít i obyčejné celozrnné špagety. Nezapomeňte na pár kapek zázvorové šťávy!
Pohanka se zelím a tahini zálivkou
Tento recept je rychlovka. Kombinace chutí zelí a tahini vás mile překvapí. Pro kompletní talíř přidejte ještě třeba pár kostek tofu nebo uvařenou cizrnu.
PS: Přemýšlíš, co uvařit pro lepší postavu?
Nepřemýšlej 😊 Pojď něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskoč do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !
Komentáře
Pestrý salát z pečené zeleniny. Výborné 👌