Neloupanou červenou čočku namočit na půl hodiny (nemusí být) a uvařit s řasou Kombu a bobkovým listem cca 30 minut. Na oleji osmahnout cibulku, přidat najemno nastrouhanou mrkev a celer, orestovat, osolit, přidat čočku, majoránku, pepř. Vše prohřát a poté rozmixovat. Na závěr dochutit umeoctem.
K tomu CZ rýže s divokou a černou rýží, posypáno slunečnicovým semínkem a pažitkou. Dále kinpira z mrkve a lopuchu a k tomu pickles ze zelí.

Naskoč do kurzu zdarma. Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví!
Chci začít

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?
Nepřemýšlej 😊 Pojď něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskoč do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !
Komentáře
Ano, kořen :)
Lopuch se jí jen kořen?