- BIO jablečné slupky
- voda
- špetka soli
- jablečný koncentrát Sunfood
- skořice
- červené víno (není nutné)
Při přípravě dezertu jablečné trhance nám zůstali slupky z našich jablíček, bylo nám líto je jen tak vyhodit, proto jsme je povařili ve vodě cca 15 min. se špetkou soli, poté vývar slili a do něho přidali jablečný koncentrát, skořici.
Praktické radyPro obměnu před dovařením bych přidal trochu červeného vína.

Naskoč do kurzu zdarma. Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví!
Chci začít

PS: Přemýšlíš, co uvařit pro lepší postavu?
Nepřemýšlej 😊 Pojď něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskoč do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !
Komentáře
Mnaaaaaaam ♥️ krásně jsme se zahřáli
Děkujeme