- hlíva
- fenykl
- olej
- česnek
- fenyklové vousy
- pepř
- sůl
Recept na hlívu na fenyklu
- Natrhejte hlívu a dejte na pánev s olejem. Osmahněte a restujte asi 10 minut.
- Nakrájejte na tenké plátky fenykl a přidejte ho k hlívě. Osolte, opepřete, přidejte česnek, promíchejte a orestujte. Můžete přidat i malinko vody.
- Restujte, dokud fenykl trochu nezměkne, nesmí se rozvařit.
- Nakonec posypte fenyklový vousem nebo jinou posypkou.

Naskoč do kurzu zdarma. Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví!
Chci začít

Praktické
- Nemusíte nic nic vážit, řiďte se počtem strávníků a velikostí fenyklu.
- Nerozvařte fenykl.
Obměna
- Můžete přidat jakoukoliv zelenou posypku.
Děti
- Vhodné pro děti od 2 let, ale ubereme olej a sůl a vynecháme pepř.
PS: Přemýšlíš, co uvařit pro lepší postavu?
Nepřemýšlej 😊 Pojď něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskoč do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !
Komentáře
Výborná rychlovka, udělala jsem si se špagetama. Super, rychlé a mňam😋
Dobrý den, výborný recept. Můžu se zeptat, proč je pokrm vhodný až od 12 let? Dekuji