- 1 lžička hořčice bez cukru
- 1 lžička citrónové šťávy
- 1 lžička sušených shizo listů
- Ingredience smícháme a pokapeme s nimi pokrm.

Naskoč do kurzu zdarma. Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví!
Chci začít

- Zálivka je velmi výrazná, dáváme jí jen trošku.
- Hořčici používáme bez éček a bez cukru. V tomto receptu jsme použili křenovou.
- Místo shiza můžete dát čerstvé bylinky.
Děti
- Malým dětem nedáváme, ony ještě nemají zkažené chuťové buňky a ocení chuť zeleniny, obilí i luštěnin tak, jak jsou.
PS: Přemýšlíš, co uvařit pro lepší postavu?
Nepřemýšlej 😊 Pojď něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskoč do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !
Komentáře
Ali, odpovídám nad tebou..:)
Ali, jak píše Martina, je to japonská bylina, jinak se jmenuje Perila křovitá, je buď zelená, nebo fialová, ta se dává k umeboshi švestičkám…Krásně se dá u nás pěstovat a sušit,letos mi vyrostla až po ramena..:) má specifickou chuť, já ji používám do jednoho rýžového jídla…, všem nám to chutná….posílám foto( je z jara, tak je ještě malá)