- 1 litr červeného vína
- 3 lžíce hrozinek
- 1 celá skořice
- 6 hřebíčků
- 2 hvězdičky badyánu
- pár zrníček soli
- ovoce na ozdobení (jablko / pomeranč / citron / karambola)
Jak připravit zdravý svařák
- Dáme do hrnce víno, špetku soli, hrozinky a koření
- Přivedeme k varu a 10 minut povaříme
- Nalíváme do hrnečků a zdobíme čerstvým ovocem

Naskoč do kurzu zdarma. Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví!
Chci začít

Praktické
- Hrozinky nevyhazujeme. Buď je podáváme spolu s vínem v hrnečku nebo je na párty dáme k mlsání dospělákům jako “opilé hrozinky”.
Obměna
- Můžeme přidat pár koleček zázvoru nebo půl lžičky mletého kardamomu. Víno dostane větší říz.
PS: Přemýšlíš, co uvařit pro lepší postavu?
Nepřemýšlej 😊 Pojď něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskoč do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !
Komentáře
Víno se nesmí vařit, vyprchá z něj veškerý alkohol.
Něco podobného bez alkoholu by nebylo🙂?Maminka mi před rokem zemřela na rakovinu plic a jater,tak mám strach.Děkuji❤️