Domů > Klub Jíme Jinak > Vaření

Jak na majonézy: krok za krokem

bez vajec

Zkusili jste si někdy zdravou majonézu sami vyrobit? Je to jednoduché! Připravili jsme několik tipů na různé druhy majonéz z ingrediencí, ze kterých byste ji možná nečekali.

V článku dále zjistíte:
  • Vhodné oleje pro přípravu majonézy
  • Recepty na naše nejoblíbenější majonézy z různých ingrediencí (z čočky, avokáda, kešu, aqufaby, sojového mléka, tofu)
  • K čemu se nejvíce majonézy hodí

Přístupné členům klubu Jíme Jinak

Prozkoumat Klub

Členové Klubu mají na Jíme Jinak prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu, slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů) a další výhody. Díky finanční podpoře můžeme stránky Jíme Jinak dělat svobodně a nechat je bez reklam. Budeme rádi, když se přidáte a podpoříte naše mnohaleté úsilí. ❤

Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.

Jak začít s Jíme Jinak?
Naskoč do kurzu zdarma. Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví!
Chci začít

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Pojď něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskoč do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

23 lidí už poděkovalo za článek.

Komentáře

Klub
Mila Beata
18. 9. 2024
Mnam ♥️ tofunéz...
Klub
Mila Beata
16. 12. 2023
Mnam ♥️...
Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

klub
26

Jak udělat zdravé jídlo na výlet – nudlový salát (fotopostup)

Máte v plánu kratší výlet a potřebujete oběd nebo večeři sebou? Těstovinový salát je tou pravou volbou. Takto jsem ho do pár minut sestavila já.

Tofu “tvarohová” náplň do štrúdlu

Luxusní “tvarohová” náplň z tofu tvarohu do štrůdlů, koláčů, buchet, palačinek nebo jen tak jako dezert.