Škrob (ať už maizena, kuzu nebo arrowroot) slouží hlavně k přípravě tradičních pudinků a zahušťování polévek a omáček.
Jak ho správně používat?
- Do hrnečku (skleničky) nalijte trošku STUDENÉ vody.
- Přidejte škrob.
- Rozmíchejte.
- Vlijte, kam je třeba.
- Povařte.
- Hrneček ihned omyjte.
Možná zjistíš, že to za lepší zdraví a postavu stojí. Jako už 20.000 lidí před tebou! PROHLÉDNOUT
Tip: Škrob rozmíchávejte vždy jen ve STUDENÉ vodě. V teplé vodě se udělají nerozmíchatelné hrudky.
PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?
Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

Komentáře
Jak dlouho povařit kukuřičný škrob? Stačí 5 min?