Domů > Magazín > Blog

Jak používat kukuřičný škrob (maizenu) a kuzu

Víte, jak správně používat škrob, aby krásně zahustil pokrmy a nevytvořil hrudky? Je to jednoduché.

Škrob (ať už maizena, kuzu nebo arrowroot) slouží hlavně k přípravě tradičních pudinků a zahušťování polévek a omáček.

Jak ho správně používat?

  1. Do hrnečku (skleničky) nalijte trošku STUDENÉ vody.
  2. Přidejte škrob.
  3. Rozmíchejte.
  4. Vlijte, kam je třeba.
  5. Povařte.
  6. Hrneček ihned omyjte.
Zdravé vaření? Pojď začít!

Možná zjistíš, že to za lepší zdraví a postavu stojí. Jako už 20.000 lidí před tebou! PROHLÉDNOUT

Tip: Škrob rozmíchávejte vždy jen ve STUDENÉ vodě. V teplé vodě se udělají nerozmíchatelné hrudky.

PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

21 lidí už poděkovalo za článek.

Komentáře

Jak dlouho povařit kukuřičný škrob? Stačí 5 min?

Ukázat další komentáře
Schovat štítky