Domů > Zdravé recepty > Slané chuťovky

Japonské Hiyayakko

Uvařeno
bez lepku

Pro milovníky japonské kuchyně a tradičních receptů. Asi nic rychlejšího na přípravu neexistuje. Ráda bych vám představila moje nejoblíběnější Japonské Hiyayakko. Jednoduché a bleskově připravené. Pro mě vynikající.

Ingredience
1 porce
  • 1 kostka hedvábného tofu
  • kus cukety
  • trocha červené cibule
  • 1 plná lžička červeného misa
  • 1 lžička tamari
  • 1 lžička olivového oleje

Rozhodla jsem se změnit svůj životní styl a vydat se na novou cestu plnou pozitivních změn. Díky Jarní očistě a novým...

Recept na Japonské Hiyayakko

  1. Nakrájejte na tenké nudličky cuketu.
  2. Na talířek dejte tofu.
  3. Navrch dejte cuketu, poté nasekanou cibuli.
  4. Rozmíchejte miso s tamari a přidejte na povrch, zakápněte olivovým olejem a ihned podávejte.
DETOX SADA NA PODZIM
Jak se zbavit únavy, vyhnout rýmám a na podzim neztloustnout.
Stáhni si ZDARMA

Praktické

  • K okamžité konzumaci.
  • Japonské jídlo, které se skládá z chlazeného tofu s různými polevami a omáčkou. Je to jednoduchý, osvěžující pokrm, který se často podává v restauracích jako předkrm nebo příloha, zejména v letních měncích.

Obměna

  • Olivový olej je taková moje malá obměna, můžete vynechat nebo použít sezamový.
  • Použila jsem červené miso. Můžete použít jakékoliv, které máte doma.

Děti

  • Nevhodné malým dětem.

PS: Stále jen občas něco zkoušíš uvařit?

Co se do toho pustit pořádně a vařit podle připraveného zdravého jídelníčku? Začínáme kurz Podzimní detox. Spravíme si postavu, odstresujeme se a nabijeme energií. Budeme o tebe 8 týdnů pečovat a podporovat tě na cestě k lepšímu zdraví.
Chci jídelníčky pro detox.

Ráda bych ukázala lidem, že veganská strava není jednotvárná, nudná a chudá, jak si bohužel mnoho lidí myslí. Jídlo pro mě má být zdravé a ne jednotvárné, skoro nemocniční. Mé recepty jsou určeny pro ty, kterým vaření z kvalitních ingrediencí, přináší radost, pro ty, co se nebojí experimentovat a chtějí poznat nové chutě, pro ty, pro ty co si rádi u sporáku hrají, pro ty co nepotřebují zasytit jen žaludek, pro ty co si najdou čas pro sebe i svojí rodinu a nebojí se do vaření investovat trochu času. Jste připraveni opustit vaší komfortní zónu? PS. Všechny fotografie v mých článcích a receptech jsou moje, nejsou stáhnuté z jiných webů, jsou to fotky jídel, které jsem připravila a fotila osobně.

8 lidí už poděkovalo za článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Hibachi cukety

Cuketa v teryiaki omáčce připravená ve woku je lahodné jídlo, na kterém si pochutnají milovníci asijské kuchyně a pikantních chutí.

Tofu Dengaku jinak

Dengaku tofu je špíz z grilovaného tofu se sladkokyselou miso omáčkou. Jednoduchý recept pro milovníky asijské kuchyně.

Lilek na japonský způsob

Jednoduchý recept pro milovníky japonské kuchyně a tip, jak využít lilek.

Tofu na fenyklu

Připrav si lahodné tofu na fenyklu s pikantní omáčkou plnou exotických chutí. Tofu pečené do křupava a podávané s rýží nebo nudlemi je skvělou alternativou...

Dýňové Donabe

Pokud milujete asijskou kuchyni, určitě si tento recept vychutnáte stejně, jako já. Je rychlý na přípravu a užijete si spoustu chutí a konzistencí.

Donabe s filetem s chutí moře

Chutný veganský “filet” s chutí ryb a japonskou omáčkou. Nejlepší je servírovat ho přímo v hrnci, kde se vařil. Stačí 20 minut a lahodný pokrm ...