- kroupy
- olej
- mrkev
- hrášek
- jarní cibulka
- čerstvý česnek
- oregáno
- černucha (černý kmín)
- čerstvý estragon
- dýňové semínko
- fazole cannellini
- mizuna
- pepř
- sůl
- citrónová šťáva
Recept na kroupy s jarní zeleninou a fazolemi
- Uvařte fazole.
- Uvařte kroupy.
- Do vyššího kastrolu dejte olej, přidejte nakrájenou mrkev, osolte, podlijte vodou a duste. Když je mrkev měkká, přidejte čerstvý hrášek a duste několik dalších minut.
- Na větší pánev dejte olej, dýňové semínko, nasekané bylinky, černuchu, česnek a cibulku. Osmahněte.
- Přidejte kroupy.
- Přidejte mrkev s hráškem.
- Přidejte vařené fazole. Opepřete, promíchejte a povařte několik minut společně. Nakonec přidejte mizunu a pokapejte citrónovou šťávou.
Stáhni si z Jíme Jinak jídelníček pro regeneraci ledvin!
Stáhnout 100% ZDARMA
Praktické
- Nic není třeba vážit, množství ingrediencí přizpůsobte počtu strávníků.
- Pro verzi bez lepku volte místo krup jakoukoliv bezlepkovou obilovinu.
Obměna
- Použijte jakékoliv čerstvé bylinky.
- Místo mizuny můžete přidat jakoukoliv zelenou posypku.
Děti
- Vhodné pro děti od 2 let, ale ubereme olej, sůl a koření.
PS: Co vařit v zimě pro dobítí svých životních baterií?
Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !










Komentáře
Jako originál Raduš, super. Vierko, 👍.
kroupo Bob
Vierko, skvělá večeře, velmi jsme si pochutnali. Tvoje recepty jsou sázkou na jistotu! Děkuji!🙂