Jak uvařit miso polévku s pak choi
- Ohřejeme zeleninový vývar.
- Očistíme zeleninu, pak choi nakrájíme na tenké proužky, stejně tak mrkev.
- Libeček nasekáme na jemno.
- Do horkého vývaru dáme trochu soli a přidáme mrkev a bílou část pak choi.
- Za 5 minut přidáme zelenou část pak choi.
- Vaříme ještě pár minut a na závěr přidáme libeček a sundáme z ohně.
- Přidáme trochu miso pasty, necháme pár minut prolnout a můžeme podávat.
- Ozdobit ještě můžeme zelenou petrželkou nebo pažitkou.
Praktické
- Polévku vaříme jen krátce, aby zelenina zůstala křehká a nebyla rozvařená.
- Použijeme zelenou i bílou část z pak choi.
- Pokud nemáme pak choi, použijeme čínské zelí.
- Místo čerstvého libečku můžeme použít sušený.
Děti
- Od roku – polévku vaříme jen s malinkým množstvím soli, miso pastu dáváme bílou ve velikosti hrášku.
- Od roku a půl – polévku můžeme vařit stejně, jen šetříme solí a dochucovadly.
- Od dvou let – mohou polévku podle receptu.
PS: Jde zdravě hubnout a normálně jíst?
Pojď to zjistit! 😁 Tisíce lidí shodily 5 kg za 14 dní - zdravě, bez deficitu, dřiny a chemie. Jak to? Máme totiž chutný hubnoucí jídelníček, který tě zbaví zadržované vody a nastartuje tvůj metabolismus. Naskoč do letní výzvy a začni!
Komentáře
Vynikající, lahodná a k tomu taková rychlovka po ránu🍀🤩
Použila jsem čínké zelí, jelikož jsem nevěděla, že pekingské je pak choi 🙈😆