Domů > Magazín Zrnění > Téma

Kuchyňský fejeton

Zamyšlení nad proměnami kuchyně ve vývoji lidstva

Pouze pro členy programu Magazín Zrnění

Prozkoumat

PS: Cítíš se v plavkách sebevědomě?

Pokud letos nechceš schovávat zadek pod ručník, pojď na to s námi jinak.
Chci lepší postavu!

Školením bohemista a hispanista, životními zážitky a směřováním spíše dřevorubec, spisovatel, scénárista, písničkář, gelototerapeut, cestovatel, průvodce, gymnaziální profesor, šéfredaktor Zrnění, lektor, překladatel a šťastný otec, který za vše, co je v něm dobré, vděčí kromě rodičů zejména své ženě Kláře.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

klub
16
20

Silná menstrauce – proč se objevuje a jak ji zmírnit

Někdo na ni trpí odjakživa, někdo má silné krvácení až po změně jídelníčku. Silná menstruace má různé příčiny. Každá situace vyžaduje trochu jinou stravu a...
11
1

Není okurka jako okurka

Věděli jste, že existuje okurka, která vypadá jako citrón? Že nejsou jen ty zelené, ale i bílé, dlouhé nebo naopak malé jako prst?
65
4

Magická bylinka mařinka vonná

Mařinka je léčivá rostlina, která se používá již od středověku. Je to významná magická bylina, která chrání před zlem.

Špagety s katalánskou čekankou

Recept na špagety s čekankou, tempehem a ořechy. Originální kombinace chutí a zdravých surovin, která potěší chuťové buňky i tělo. Inspirujte se a vyzkouše...

Výhonky vojtěšky Alfalfa

Vojtěšku můžete naklíčit a jíst mladičké výhonky s bílými stonky nebo ji můžete nechat růst v květináči a stříhat mladé rostlinky do salátů, jako posypku n...

Mayak avokádo

Jednoduchý a rychlý recept pro využití avokáda. Hodí se na různé obiloviny, na dušenou zeleninu, na chleba, do placek, jako předkrm nebo jako salát.