Kysané zelí s fenyklem a koprem – to by naše babičky koukaly
Přirozeně kvašené zelí bez přidaného cukru vzniklo pod rukama Pavla Pavlíka, bývalého šéfkuchaře fine-dining restaurací a držitele michelinského ocenění Bib Gourmand. Tradiční základ obohacuje nečekaně svěží kombinace kopru a fenyklu. Zelí je plné probiotik, které podpoří vaše trávení i imunitu. Skvělé jako salát ke každému jídlu, do baget nebo jen tak na vidličku.
Benefity
- Fenykl příznivě působí na trávení a přispívá k detoxikaci.
- Bez přidaných konzervantů, barviv a cukru.
- Nízká energetická hodnota – je vhodný parťák při hubnutí.
- Vyrobeno z čerstvé zeleniny, se špetkou lásky.
- Vhodné i pro vegany a vegetariány.
- Nevšední chuťový zážitek.
Jak si kysané zelí od Beavia vychutnat?
- Samostatně, ze sklenice přímo do pusy.
- Jako salát v misce ke každému jídlu.
- Jako přísada do baget, tortil, sendvičů, burgerů.
Více o kysaném zelí Beavia najdete zde.
Členové Klubu mají na kysané zelí slevu 20%, stejně jako na celý sortiment e-shopu Beavia. [přihlaste se]Výhoda pro členy Klubu Jíme Jinak
Platí i pro objednávky ze Slovenska.
Akce platí do 31. 12. 2025.
PS: Cítíš se v plavkách sebevědomě?
Pokud letos nechceš schovávat zadek pod ručník, pojď na to s námi jinak.
Chci lepší postavu!
Buďte první, kdo napíše komentář