Domů > Magazín Zrnění > Rozhovory

Místo kuchyně našich babiček musíme rozvíjet kuchyni našich vnuků – rozhovor s Jarmilou Průchovou

Legendární průkopnice zdravé stravy u nás, ing. Jarmila Průchová, poskytla za svého života novinám obsáhlý rozhovor, který byl značně přetvořený pro mediální potřeby. Nyní si ho můžete přečíst v nezkrácené, původní verzi.

Pouze pro členy programu Magazín Zrnění

Prozkoumat

PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

Školením bohemista a hispanista, životními zážitky a směřováním spíše dřevorubec, spisovatel, scénárista, písničkář, gelototerapeut, cestovatel, průvodce, gymnaziální profesor, šéfredaktor Zrnění, lektor, překladatel a šťastný otec, který za vše, co je v něm dobré, vděčí kromě rodičů zejména své ženě Kláře.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář