Domů > O nás > Pochvaly

Moja rodina je novou kuchyňou nadšená (Petra)

bez cukru

Petra: S Jíme Jinak jem už takmer tri mesiace a cítim sa fantasticky:) Začiatky boli síce ťažké, ale už sa orientujem v surovinách a v kuchyni mi to ide stále rýchlejšie. Trávim tam síce dosť veľa času, ale beriem to ako koníček, takže mi to neprekáža. Okrem toho je moja strava oveľa pestrejšia ako predtým a ja sa z toho neprestávam tešiť! Naučila som sa pripravovať zeleninový vývar, jem iba čerstvo uvarené jedlo (teda až na výnimky, aj to zohrievam len obiloviny alebo strukoviny), snažím sa dodržiavať rozostupy medzi jedlami a každý deň mám aspoň raz kompletný tanier. Úplne som vylúčila cukor, bielu múku a prestala som piť kávu. Jediné, čoho sa nedokážem vzdať je chlieb, preto si pečiem doma kváskový, aj keď jeho každodenná konzumácia asi nie je zas taká zdravá. Ale ako povedala Evička, nemusí to byť hneď dokonalé:) Ešte sa chystám na pickles, to je asi jediná vec, ktorú som ešte neskúsila. Príjemným benefitom mojej premeny je mínus 3,5 kg za tri mesiace. A to všetko vďaka JJ. Som veľmi vďačná za vašu stránku, recepty, články a videá, ktoré mi neskutočne pomáhajú! Moja rodina je novou kuchyňou nadšená. Moja dcéra sa teší na moje večere a môjmu priateľovi veľmi chutí tofunéza, neuveriteľné. Držím palce všetkým začiatočníkom, nie ste v tom sami. Neúspechy určite postretnú každého, ale to nie je dôvod sa vzdať. Ja som vytrvala a neľutujem:)

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Pojď něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskoč do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

47
9

Popenec v kuchyni a v domácí lékárničce

Neprávem zapomenutý pomocník našich prababiček. Jak ho poznat, kdy ho sbírat a jak s ním kouzlit v kuchyni?

Domácí tatarka

Rostlinnou domácí tatarku můžete připravit snadno a rychle. Oproti kupované bude bez cukru i konzervantů a pochutnáte si na ní jako na klasické. Po téhle v...

Květák na tamarindu

Květák v těstíčku pečený v troubě, podávaný s lahodnou omáčkou plnou chutí a vůní exotického koření.

Japonský tofu sendvič Onigirazu

Nemůžete se rozhodnout, jestli si s sebou na svačinu udělat sushi, anebo sendvič? Udělejte si zdravý Sushi sendvič s křupavým tofu.
8
13

Fermentovaný tofu tvaroh

Pokud chcete tofu posunout ještě o level výš co se týče živin i chuti, zfermentujte ho na výborný tofu tvaroh! Je to jednoduché a moc dobré – jak nas...

Krémové rizoto s fazolemi

Rychlý a jednoduchý recept z mála ingrediencí, který doufám bude chutnat i vám. Krémové rizoto s fazolemi a hlívou, skvělá kombinace chutí a zdravých ingre...