PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?
Nepřemýšlej 😊 Pojď něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskoč do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !
Musím se na Jíme Jinak stát veganem nebo flexitariánem? K čemu vás budeme přemlouvat a co od Jíme Jinak můžete čekat? Pusťte si toto video.
Nepřemýšlej 😊 Pojď něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskoč do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !
Ahoj Pavli, rozinky celkem běžně používáme na pečení. Tady jsou v hlavním jídle, kdy nám jde o pestrost a nezvyklé chutě. My jen nedoporučujeme kombinaci ovoce a obilí ke snídani, ale jako dezert je to určitě možná varianta. Není to tedy tak, že už by chom nikdy neměli jíst v dezertu rozinky. A kdo si chce ozvláštnit hlavní jídlo, tak proč ne. Určitě takové jídlo nejíme každý den, jde nám i o tu pestrost a jídlo by nás mělo bavit.
Ahoj Andy, ztuhnout by měl díky agaru, jaký jsi použila?
Cuketovy bylinkový sýr výborný, ale neztuhl mi. Proč? 🤔😔
Jak to, že zde jsou v receptu rozinky? Rozinky nevadí? Vždyť obsahují jednoduchý cukr? Nebo ne? Já to chápu tak, že je to kombinace ovoce a obilí. To nevadí? Děkuji.