Domů > O nás > Pochvaly

Nemusím brát léky, bez kterých už jsem nemohla fungovat. Po 2 měsících. (Kája)

Kaja: Ja som skúsila zo zdravotných dôvodov (niektoré aj vážnejšie) na začiatok ranné polievky…….Z mojej terajšej zatiaľ novej dvojmesačnej skúsenosti – nebolí ma žalúdok a ďalšie zdravotné problémy sa upravili, prestala som s odsúhlasením lekárky brať dvoje lieky, bez ktorých som už nevedela existovať. Nebývam tak často unavená, skôr mám viac energie, aj keď niekedy si ešte musím oddýchnuť, ale sú to iba také 5 minútovky. V noci dobre spím a prestala som sa budiť počas noci. Aj keď nemám sedavé zamestnanie a doma som stále v jednom kole, predtým šla váha hore. A nakoniec aj cvičeniami, nie každý deň som stíhala “predpísané” začala moja nešťastná váha ísť pekne pomaly dole kopcom Nemám zatiaľ pocit, že by som sa mala vrátiť k starému spôsobu stravovania, lebo sa “nakopávame” aj s dcérami, ktoré sa tiež snažia zdravšie stravovať. Ďakujem. :)

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Pojď něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskoč do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Dokonalý mazací paprikový “sýr” (bez mléka). Ze 4 ingrediencí.

Tato pomazánka je tak luxusní, že i návštěvy, které nejí zdravě, se oblizují a chtějí recept. Stačí vám na něj 4 ingredience a do 5 minut je hotový. A naví...

Pomerančová omáčka s ječmenem a tofu

Toužíte po změně? Chcete na talíři novou chuť? Něco exotického? Pak určitě vyzkoušejte tento recept!

Fialkový ocet – do jídla i na tělo

Fialkový ocet můžeme použít v kuchyni i v koupelně. Dokonce nám může sloužit jako první pomoc při bolestech hlavy, při horečce, po bodnutí hmyzem nebo popá...

Košťálový krém s kopřivou

Recept, do kterého zužitkujete koštál květáku. Typicky jarní talíř, kde nechybí ani všuderostoucí a superzdravá kopřiva.
klub
50
15

Jak na pickles – praktické rady, aby se zaručeně povedlo

Domácí kvašená zelenina je vitamínová bomba, skvělé probiotikum a její výroba rozhodně není žádná věda! Nepotřebujete na to žádné speciální pomůcky, všechn...
44
17

Chřestová sezóna je tu: 9 faktů, které vás překvapí

Chřest je velmi zajímavá zelenina a jeho sezóna je právě v plném proudu. Věděli jste například, že Česko bylo dříve chřestovou velmocí a náš chřest byl teh...