- Na korpus:
- 100g mletých ovesných vloček
- 100g mletých mandlové mouky
- vrchovatá lžíce karobu
- 40g rýžového oleje
- 3 lžíce uvařeného Cara
- rýžový sirup podle chuti
- Tiramisu krém:
- 1.5 hrnku kešu
- 1hrnek rostlinného mléka (já použila rýžové)
- ¼ hrnku rozpuštěného kakaového másla
- 4 lžíce uvařeného Cara
- ½ lžičky mleté vanilky
- rýžový sirup podle chuti
Postup
- Nejdříve si připravíme dortový korpus – smícháme všechny ingredience a rukama vypracujeme těsto.
- Pokud je těsto hodně sypké, přidáme ještě olej nebo rýžový sirup.
- Těsto natlačíme do menší dortové formy (18cm) vyložené pečícím papírem.
- Připravíme si krém – rozmixujeme všechny ingredience do hladkého krému, případně dosladíme (ja sirupu použila opravdu málo).
- Krém naneseme na korpus a necháme dobře vychladit, ideálně přes noc.
PS: Stále jen občas něco zkoušíš uvařit?
Co se do toho pustit pořádně a vařit podle připraveného zdravého jídelníčku? Začínáme kurz Podzimní detox. Spravíme si postavu, odstresujeme se a nabijeme energií. Budeme o tebe 8 týdnů pečovat a podporovat tě na cestě k lepšímu zdraví.
Chci jídelníčky pro detox.
Komentáře
Ahoj, dnes jsem zkoušela a už se chladí v lednici. Mám ale podezření, že neztuhne… je potřeba nějak dodržet pořadí ingrediencí u krému? Kešu jsem mela namočené a krém je dost hrudkovaty…😑😬
Pohled na celek 🙂