- Na korpus:
- 100g mletých ovesných vloček
- 100g mletých mandlové mouky
- vrchovatá lžíce karobu
- 40g rýžového oleje
- 3 lžíce uvařeného Cara
- rýžový sirup podle chuti
- Tiramisu krém:
- 1.5 hrnku kešu
- 1hrnek rostlinného mléka (já použila rýžové)
- ¼ hrnku rozpuštěného kakaového másla
- 4 lžíce uvařeného Cara
- ½ lžičky mleté vanilky
- rýžový sirup podle chuti
Postup
- Nejdříve si připravíme dortový korpus – smícháme všechny ingredience a rukama vypracujeme těsto.
- Pokud je těsto hodně sypké, přidáme ještě olej nebo rýžový sirup.
- Těsto natlačíme do menší dortové formy (18cm) vyložené pečícím papírem.
- Připravíme si krém – rozmixujeme všechny ingredience do hladkého krému, případně dosladíme (ja sirupu použila opravdu málo).
- Krém naneseme na korpus a necháme dobře vychladit, ideálně přes noc.

Naskoč do kurzu zdarma. Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví!
Chci začít

PS: Přemýšlíš, co uvařit pro lepší postavu?
Nepřemýšlej 😊 Pojď něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskoč do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !
Komentáře
Ahoj, dnes jsem zkoušela a už se chladí v lednici. Mám ale podezření, že neztuhne… je potřeba nějak dodržet pořadí ingrediencí u krému? Kešu jsem mela namočené a krém je dost hrudkovaty…😑😬
Pohled na celek 🙂