- Porce 3-4os.(záleží jací jste jedlíci)
- Jáhly
- Ovesné vločky
- Obilné mléko/ rostlinná smetana
- Opražený kokos
- Ječný slad
- Agávový sirup
- Vlašské ořechy
- Špetka soli
Postup
- Do hrnku cca 200ml nasypeme 1/4 hrnku jahel a zbytek dosypeme vločkami.
- Nasypeme do hrnce (na kaši neproplachuji) a zalijeme 2násobkem horké vody.
- Přidáme špetku soli a lehce osladíme agávovým sirupem ( u nás bohužel úplně neoslazené neprojde).
- Přivedeme k varu a vaříme dokud se voda nevyvaří (cca 10min.) a pak přidáme ještě hrnek obilného mléka a dovaříme.
- Tyčovým mixérem rozmixujeme na hladkou kaši.
- Nalijeme na talíř, posypeme opraženým kokosem, ořechy a ječným sladem.
Můžeme též vařit v 3násobku vody a na závěr při mixování přidat rostlinnou smetanu.
Pokud vaříte na ohni, doporučuji používat rozptylku plamene, kaše se rády připalují.

Naskoč do kurzu zdarma. Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví!
Chci začít

PS: Přemýšlíš, co uvařit pro lepší postavu?
Nepřemýšlej 😊 Pojď něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskoč do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !
Buďte první, kdo napíše komentář