- Porce 3-4os.(záleží jací jste jedlíci)
- Jáhly
- Ovesné vločky
- Obilné mléko/ rostlinná smetana
- Opražený kokos
- Ječný slad
- Agávový sirup
- Vlašské ořechy
- Špetka soli
Postup
- Do hrnku cca 200ml nasypeme 1/4 hrnku jahel a zbytek dosypeme vločkami.
- Nasypeme do hrnce (na kaši neproplachuji) a zalijeme 2násobkem horké vody.
- Přidáme špetku soli a lehce osladíme agávovým sirupem ( u nás bohužel úplně neoslazené neprojde).
- Přivedeme k varu a vaříme dokud se voda nevyvaří (cca 10min.) a pak přidáme ještě hrnek obilného mléka a dovaříme.
- Tyčovým mixérem rozmixujeme na hladkou kaši.
- Nalijeme na talíř, posypeme opraženým kokosem, ořechy a ječným sladem.
Můžeme též vařit v 3násobku vody a na závěr při mixování přidat rostlinnou smetanu.
Pokud vaříte na ohni, doporučuji používat rozptylku plamene, kaše se rády připalují.
PS: Stále jen občas něco zkoušíš uvařit?
Co se do toho pustit pořádně a vařit podle připraveného zdravého jídelníčku? Začínáme kurz Podzimní detox. Spravíme si postavu, odstresujeme se a nabijeme energií. Budeme o tebe 8 týdnů pečovat a podporovat tě na cestě k lepšímu zdraví.
Chci jídelníčky pro detox.
Buďte první, kdo napíše komentář