Na placičky:
- 4,4 g kukuřičného škrobu
- 50 g rýžové mouky
- sklenička sójového mléka
- sůl
Ostatní ingredience:

Naskoč do kurzu zdarma. Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví!
Chci začít

- olej
- pepř
- shishito papričky
- červené radicchio (salátová čekanka)
- žampiony
- čerstvá cibulka
Jak připravit rýžové placičky se zeleninou a žampiony
- Z ingrediencí na placičky pečlivě smíchejte těstíčko, osolte až před použitím. Těstíčko nechte odpočívat 10 minut.
- Nakrájejte zeleninu a houby na malé tenké kousky.
- Předehřejte pánev s olejem a naběračkou nalijte těstíčko na pánev, která musí být opravdu dobře nahřátá.
- Na těstíčko položte veškerou zeleninu, přikryjte poklicí a pečte, dokud se okraje placiček nezačnou lehce zvedat a měnit barvu.
- Podávejte ihned.
Praktické
- Je zapotřebí kvalitní nepřilnavá pánev.
- Podáváme okamžitě, jinak placičky měknou.
- Placičky můžete překládat, nechat otevřené nebo rolovat.
- Pro verzi bez sóji použijte jiné rostlinné mléko.
Obměna
- Všechny ingredience na obložení jsou obměnitelné, pouze vybírejte zeleninu, co se nemusí dlouho vařit.
Děti
- Vhodné pro děti od 2 let, ale ubereme pepř a sůl.
PS: Přemýšlíš, co uvařit pro lepší postavu?
Nepřemýšlej 😊 Pojď něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskoč do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !
Buďte první, kdo napíše komentář