Domů > Magazín Zrnění > Téma

Otazníky okolo módy

Proč to nepřiznat: Těšila jsem se, že se alespoň na jedno číslo stane Zrnění magazínem odlehčeným a příjemně jinovým a bude se vcelku roztomile a nezávazně zabývat působením různých druhů oblečení či energetickými účinky barev. Ale realita je jiná. Zvu vás k procházce světem módy a předem upozorňuji, že to příliš příjemné čtení nebude.

Pouze pro členy programu Magazín Zrnění

Prozkoumat

PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

Mojí vášní je celostní pohled na zdraví lidského těla a duše. Miluji svoji rodinu, ráda skládám myšlenky psaným slovem, hřeje mě pocit, že mohu u ostatních zažehnout plamínek péče o jejich zdraví.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Batát z fritézy

Batát jako japonský street food – doma! Představte si křupavou slupku, krémovou dužinu a jednoduchou přípravu v horkovzdušné fritéze. Tento pečený batát je...
353
48

Jak být fit na podzim díky jídelníčku v 10 minutách

Co jíst, co nejíst, co zahleňuje, z čeho jsme nemocní, proč přibíráme a jak se tomu vyhnout. Vše o podzimu a jídelníčku jsme našlapali do tohoto videa.

Čajot – ostnatá cuketa z Mexika

Pokud žijete v mírném podnebí, zkuste si vypěstovat čajot. Stačí koutek na slunci, trocha trpělivosti a něco, po čem se rostlina může pnout. Je to dobrodru...

Dýňový Tantanmen

Tantanmen ramen je japonská verze receptu dan dan noodles. Já jsem ho zkusila připravit z dýně a výsledek mě nadchl. Věřím, že si pochutnáte i vy.

Karbanátky z quinoy a čočky

Karbanátky jsou oblíbeným pokrmem pro svoji jednoduchost, chuť i variabilitu. Zkuste tuto verzi z červené čočky a quinoy, vhodnou i pro bezlepkovou dietu.