- 200 g veganského salámu
- 100 g kyselého zelí
- půlka cibule
- 3 lžíce mraženého hrášku
- 150 g tofunézy
- gomasio
Postup
- Mražený hrášek povaříme a necháme vychladnout.
- Salám nastrouháme na hrubém struhadle, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, na kousky nakrájené kyselé zelí, hrášek, tofunézu a vše promícháme.
- Pokud je salát málo slaný, je možné ho dosolit gomasiem.
- Také je možné ho upravovat podle vlastních chutí – přidat více kyselého zelí nebo více tofunézy apod.
- My zkoušeli s na kostičky nakrájenou čerstvou okurkou a taky to bylo moc dobré.
Tip redakce: Luka dělala krekry podle Bioabecedáře, z našich stránek můžete vyzkoušet slané křupavé krekry či jiné slané pochoutky nebo domácí pečivo
PS: Jde zdravě hubnout a normálně jíst?
Pojď to zjistit! 😁 Tisíce lidí shodily 5 kg za 14 dní - zdravě, bez deficitu, dřiny a chemie. Jak to? Máme totiž chutný hubnoucí jídelníček, který tě zbaví zadržované vody a nastartuje tvůj metabolismus. Naskoč do letní výzvy a začni!
Komentáře
Ďaľší “príznak” jesene je u mňa chuť na kyslé🙂tak tento šalát nesmie chýbať
Hľadala som recepty s kys.kapustou a objavila som medzi nimi tento_nechápem,ako som ho mohla “minúť”😀miesto salámy https://www.jimejinak.cz/cajunske-tofu-platky/ a k pšenovým plackám dokonalé ..