Domů > Zdravé recepty > Vaše recepty a fotky

Pražené ořechy

Uvařeno
bez cukru
bez mléka
bez vajec

Mňáááám ♥️♥️♥️Tak sebechvála smrdí, ale tohle je teda dobrota.

Ingredience
  • 450 g vlašských ořechů
  • asi lžíce datlového sirupu nebo jakéhokoliv jaký mate rádi
  • lžička kokosové smetany

Často se ptáte, jestli ještě v padesáti, šedesáti nebo sedmdesáti má cenu měnit jídelníček. Mnohdy se taky ptáte, jes...

Postup

  1. Pytlik vlašských ořechů dáme do suché pánve a pražíme oříšky za stálého míchání na mírném plameni asi 20 minut
  2. Pak plamen vypneme a na oříšky přidáme datlový sirup nebo jakýkoliv sladidlo dle vaši chuti a lžičku kokosové smetany nebo mléka
  3. Rychle mícháme, aby se smetana rozpustila a se sirupem spojila a oříšky se pěkně obalily.
  4. HOTOVO přemístíme do misky a papáme 😂 ♥️

Dobrou chuť. mila.foglova ♥️

Jak začít s Jíme Jinak?
Naskoč do kurzu zdarma. Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví!
Chci začít

PS: Přemýšlíš, co uvařit pro lepší postavu?

Nepřemýšlej 😊 Pojď něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskoč do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

13 lidí už poděkovalo za článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Nadívané Portobello

Rychlý a chutný recept na zapečené plněné žampiony plněné směsí z fazolí.
35
2

Česnáček léčí i chutná

Voní po česneku a navzdory roztomilému názvu je to silák, který zastoupí i medvědí česnek. Naučte se poznávat, sbírat a používat česnáček!

Přesnídávková polévka z kopřiv a jiného plevele

Náramně nás baví sbírat venku zdarma planou zeleninu a vařit si z ní obědy a večeře. Užíváme si to, dokud roste. Navíc si pochutnáváme a těla zásobujeme če...

Cizrnová polévka

Pokud máte vařenou cizrnu, budet tato polévka dílem okamžiku. Je lehce nasládlá díky batátu a kokosovému mléku, proto nezapomente pěkně opepřit a okyselit ...

Pečená dýně s pestem z medvědího česneku

Pečená zelenina s pestem z medvědího česneku je opravdu lahůdka. Využijte sezónu medvědího česneku a užijte si jeho zdravou a skvělou chuť – vyzkoušejte te...
26

Šťavel kyselý v kuchyni

Tenhle lesní šťovík snad každý z nás ochutnal už jako dítě. My jsme jim říkali zelíčko. Rozkošné trojlístky mají ještě rozkošnější květy. A jimi si už teď ...