PS: Chceš zdravě shodit na léto?
Pojď na to s námi jinak. Bez deficitu, dřiny a chemie.
Chci lepší postavu!
Sešli jsme se v čajovně na Václavském náměstí v Praze, ačkoli nebylo snadné získat dvě hodiny jejího času, a náš rozhovor byl také několikrát přerušen zásahem různých náhodných známých. Přední pražskou makrobiotickou lektorku Zuzanu Terešovou zná kdekdo, a až se jednou budou psát dějiny české makrobiotiky, ona v nich zaručeně bude. Rozmlouvali jsme spolu jak o dávnější minulosti, tak i o žhavé současnosti.
Pojď na to s námi jinak. Bez deficitu, dřiny a chemie.
Chci lepší postavu!
Ahoj Kačko, záleží, jak moc oslabený je, respektive, jak je na tom momentálně tvé trávení. Obecně ho můžeš, ale začni např. jednou lžičkou k jídlu 👍 Další informace o přístupu k potížím se žlučníkem nalezneš tady: https://www.jimejinak.cz/podrazdeny-zlucnik-a-vse-o-nem/ 😉
Dobrý den, Maruško, vítejte, rádi vám poradíme 🌷 Znáte naše stravování? Pokud ne, doporučuji začít s úvodním kurzem Jak začít: https://www.jimejinak.cz/online-kurz-jime-jinak-zdarma/, dále si můžete pročítat články, které se přímo věnují hubnutí viz: https://www.jimejinak.cz/jak-zacit-s-hubnutim/. K dispozici je přímo i kurz “Hubneme do plavek”, kde máte sestavený jídelníček na 14 dnů, online cvičení a všeobecnou podporu: https://www.jimejinak.cz/kategorie/online-kurzy/hubneme-do-plavek/. Ptejte se na cokoliv vás napadne ☺️
Dobrý den, Neli, ano, tato úprava je v pořádku, jde o to, aby se nedávala na pánev suchá a nebyla dlouho na rozpáleném tuku. Obecně bych to střídala, aby se dobře uvařila např. v polévce, jednou opražit po namočení, přidat jako posypku a občas úpravou, jak popisujete (více se to hodí pro chladnější období, kdy je obecně potřeba dodat víc tuku a tepla do pokrmu).
Komentáře