PS: Chceš zdravě shodit na léto?
Pojď na to s námi jinak. Bez deficitu, dřiny a chemie.
Chci lepší postavu!
O málokom putuje v české makrobiotické kotlině tolik mýtů jako o Otovi Reissovi, teoretickém fyzikovi z Plzeňska a enfant terrible české makrobiotiky, který se již několik desítek let věnuje nejen praktickému, ale také teoretickému zkoumání makrobiotického životního stylu. A málokdo vzbuzuje tolik emocí, negativních i pozitivních. Povídali jsme si nejen o tématech kontroverzních, o vaření na elektřině, pečení a suchém obilí, ale i o vhodných a nevhodných kuchyňských materiálech. Myšlenkami byl však Ota ještě trochu jinde, a to se mi moc líbilo – jeho „malá“ dcera právě odjela na mistrovství světa v atletice.
Pojď na to s námi jinak. Bez deficitu, dřiny a chemie.
Chci lepší postavu!
Šárko, jsi úžasná, jste úžasní! děkuji za inspiraci a sílu jít vpřed!
povzbuzený Bob
Prosím Vás, někde (nevím jestli to bylo v kurzu jarní detox). Sem četla o tom že se na ozdobení bábovky atd dá použít sušený slad. Místo moučovéhou cukru. Můžete prosím poradit nebo poslat odkaz na nějaký ? Narazila sem na nějaký sušený pro výrobu piva ale má to “ocas” a vlastně to ani nevypadá hezky :). Děkuji.
Zítra s chutí do toho a půl je už dnes hotovo, Vierko!
těšínek Bob
Buďte první, kdo napíše komentář