- několik šalotek
- pár hřebíčků
- rozmarýn
- majoránka
- tymián
- šalvěj
- balzamikový ocet
- olivový olej
- pepř
- sůl
Recept na šalotky z fritézy
- Očistěte šalotky a rozdělte na polovinu.
- Do pekáčku, který se vejde do horkovzdušné fritézy dejte šalotky, olivový olej, osolte, opepřete, podlijte vodou, přidejte bylinky a hřebíček.
- Pečte v horkovzdušné fritéze na 195°C po dobu 15 minut.
- Poté přidejte balzamikový ocet, nastavte teplotu na 190°C a dopečte 4 minuty.
- Pečené šalotky dejte na talířek a přes cedníček přeceďte šťávu z pečení na šalotky.
- Posypejte tymiánem.

Naskoč do kurzu zdarma. Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví!
Chci začít

Praktické
- Doba pečení může být jiná, bude záležet na velikosti šalotek.
- Použijte čerstvé bylinky.
- Nevynechte balzamikový ocet.
Obměna
- Můžete přidat i jiné bylinky dle vaší chuti.
Děti
- Větším dětem.
PS: Přemýšlíš, co uvařit pro lepší postavu?
Nepřemýšlej 😊 Pojď něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskoč do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !
Buďte první, kdo napíše komentář