Domů > Magazín > Blog

Soutěž o sadu BIO koření značky Benkor

Soutěž již skončila. Vítěze jsme již vyhlásili a odměnili balíčkem koření.

Vaříte podle našich receptů?

… tak si pojďte si ZASOUTĚŽIT o sadu BIO koření Benkor, která se bude hodit do každé kuchyně!

Co balíček obsahuje?

Zdravé vaření? Pojď začít!

Možná zjistíš, že to za lepší zdraví a postavu stojí. Jako už 20.000 lidí před tebou! PROHLÉDNOUT
  • kmín
  • pepř černý
  • česnek
  • kurkuma
  • oregano

Stačí nám do komentáře na Facebooku nebo pro ty, kteří nemají FB zde na webu nejpozději do 30.6.:

 vložit jednu či více fotografií jakéhokoliv jídla / dezertu připraveného dle některého z našich receptů (http://bit.ly/jj-recepty) ?
 napsat pár řádků, jak vám a vaší rodině připravené jídlo chutnalo ?

A pokud jste u nás noví a ještě jste nic neuvařili, tak hurá do toho! ?http://bit.ly/jj-recepty ?‍?

Těšíme se na vaše výtvory a komentáře!

PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Batát z fritézy

Batát jako japonský street food – doma! Představte si křupavou slupku, krémovou dužinu a jednoduchou přípravu v horkovzdušné fritéze. Tento pečený batát je...
353
48

Jak být fit na podzim díky jídelníčku v 10 minutách

Co jíst, co nejíst, co zahleňuje, z čeho jsme nemocní, proč přibíráme a jak se tomu vyhnout. Vše o podzimu a jídelníčku jsme našlapali do tohoto videa.

Čajot – ostnatá cuketa z Mexika

Pokud žijete v mírném podnebí, zkuste si vypěstovat čajot. Stačí koutek na slunci, trocha trpělivosti a něco, po čem se rostlina může pnout. Je to dobrodru...

Dýňový Tantanmen

Tantanmen ramen je japonská verze receptu dan dan noodles. Já jsem ho zkusila připravit z dýně a výsledek mě nadchl. Věřím, že si pochutnáte i vy.

Karbanátky z quinoy a čočky

Karbanátky jsou oblíbeným pokrmem pro svoji jednoduchost, chuť i variabilitu. Zkuste tuto verzi z červené čočky a quinoy, vhodnou i pro bezlepkovou dietu.