Dýňové semínko

103
41

Dýňové bulky

Rychlé, voňavé měkounké bulky skvělé pro slané pomazánky i sladké marmelády.

Pappardelle s podzimní omáčkou

Další nápad, jak v kuchyni využít dýni, jejíž sezóna je v plném proudu. Zkuste tuto omáčku s černými fazolemi a těstovinami, na které si jistě pochutná cel...

Lilkové půlměsíčky

Lilek nepatří mezi zeleninu, kterou bychom jedli každý den, ale když se objeví na zahradě nebo v bio bedýnce, je škoda ho nevyužít. Právě z lilku si můžete...

Slaný mini cheesecake (bezlepkový)

Poměrně rychlý bezlepkový recept, který můžete využít jako malý předkrm pro hosty. Pohrajte si z barvami a zdobte povrch dortíků dle vaší fantazie. Sladší ...

Pesto z okurkových slupek

Okurkové slupky nemusíte vyhazovat – můžete z nich připravit jednoduché pesto. Je svěží, jednoduché, hotové během chvilky a využijete suroviny, které určit...

Letní salát s baby kukuřicí

Sytý a přitom osvěžující salát, do kterého můžete upotřebit jakoukoliv letní zeleninu.

Fazolová citrónová pomazánka

Výborná pomazánka s vůní citrónu, která osvěží i v parném létě. Jednoduchá na přípravu.
Kaše
klub
20
19

Rychlá letní kaše na sladko – kukuřičná s pyré

Jak udělat zdravou verzi sladké kaše? A jak udělat v létě kaši osvěžující? Tohle je naše oblíbená finta, když chceme kaši sladkou. Je přirozeně bezlepková ...

Veganský burger

Máte rádi karbanátky nebo burgery? Zkuste tuto zdravou variantu bez masa a dejte vědět, jak vám chutnaly.

5 důvodů, proč jíst olejnatá semínka

Olejnatá semínka, jako je sezam, len či dýně jsou malé poklady plné látek, které jsou potřebné pro harmonické fungování našeho těla. Proč a v jaké podobě j...
120
2

Jak správně připravovat semínka a ořechy

Většina lidí konzumuje oříšky a semínka nevhodným způsobem. Abychom z nich vytěžili maximum, je třeba je správně připravovat. Naučíte vás, jak je aktivovat...

Sushi placičky

Tyto pikantní pečené rýžové placičky svou chutí připomínají sushi. V kuchyni je třeba si hrát, jinak by to vaření nebyla taková zábava. Tak pojďte vybočit ...