Fialový batát

Fialové batátové gnocchi

Krásně barevné fialové batátové gnocchi s pistáciemi a červenou čekankou. Nejen lahodné, ale i pohledné jídlo, které potěší nejen vaše chuťové buňky, ale i...

Podzimní Dolsot Bibimbap

Podzimní Dolsot Bibimbap – korejský pokrm plný barev a chutí, který si každý promíchá podle své chuti. S křupavou kůrkou na dně hrnce a lahodnou omáč...

Fialová bašta

Zajímá vás, jak si připravit barevnou a zdravou fialovou baštu plnou minerálů, antioxidantů a vitamínů? Vyzkoušejte tento recept a určitě potěšíte nejen ok...

Fialový pečený batát

Přineste si na stůl lahodnou kombinaci chutí a textur s tímto receptem na pečený batát s hlívou a daikonem. Sladký batát se perfektně doplňuje s mírně pika...

Jemná dobrůtka s batátem

Vychutnejte si pokrm, který vás příjemně zahřeje a navodí atmosféru útulného podzimu. Tato lahodná směs je ideální pro chladné dny a nabízí jemné spojení c...

Batátové tofíčko

Pro milovníky tofu a smaženice, pro milovníky kontrastů na talíři. Pokud vyzkoušíte, dejte vědět jestli chutnalo.

Batátové fialové plátky

Křupavé batátové plátky s oříškovou krustou pečené v troubě. Snadné a rychlé jídlo, které můžete použít jako zeleninovou složku vašeho talíře, ale také jak...

Zimní tmavý talíř

V tomto receptu jsem záměrně volila hodně tmavé suroviny s červenými, fialovými, černými tóny. Výsledkem je lahodné jídlo, které voní kořením a na kterém s...

Zapečený talíř

Chuťově vynikající a jednoduché jídlo. Jen navrstvíte jednotlivé vrstvy do formy, dáte do trouby a v mezičase si můžete připravit třeba chutný salátek.