Fitness sladkosti

Tahini řezy bez lepku

Rychlý a jednoduchý dezert, který bude chutat i běžným strávníkům. Řezy jsou slazeny pouze datlemi a přirozeně bez lepku. Vyzkoušíte?

Datlové sušenky bez lepku

Honí vás mlsná? Tak si připravte tyto super rychlé sušenky, které se skvěle hodí k čaji nebo jako svačinka na výlet. Jsou bez lepku, cukru i mléka a k jeji...

Ovesné košíčky bez lepku

Oblíbené vločky tentokrát v podobě košíčků. Čím je naplníte je už jen a jen na vás. Tento rychlý zdravý dezert je bez cukru, lepku a živočišných produktů.

Sladký fazolový krém

Chcete schovat fazole do dezertu na lžičku? Chcete krém bez ořechů, cukru a lepku? Tady je a je vynikající. Sametový, hladký, sladký tak akorát, jednoduchý...

Čočková Malaga

Tento recept dostal jméno podle klasické zmrzliny Malaga. Obsahuje rozinky, ale je v něm ukrytá i jiná ingredience, kterou by ve sladkém krému asi nikdo ne...

Bezlepkové donuty s lískooříškovou příchutí

Donuty nemusí být jen smažené. Už jste zkusili jejich zdravější pečenou variantu? Tyto jsou navíc bez lepku, cukru a živočišných produktů a především jsou ...

Kolečka s makovou nádivkou

Recept na sladké plněné sušenky bez cukru, mléka a vajec pro milovníky máku. Tato kolečka jsou skvělá jako sladká svačinka, ke kávě nebo čaji a jako pohošt...

Tahini placičky

Velmi rychlé sušenky, sladkost na poslední chvíli, k jejich přípravě potřebujete jen pár ingrediencí a výsledek je chuťově zajímavý a moc dobrý.

Nejjednodušší ovesné sušenky bez lepku

Návštěva “za dveřmi” a vy nemáte nic k pohoštění? Potom jsou tyto sušenky jasná volba. Jsou rychle připravené a nenáročné na ingredience.

Sladké cizrnové kuličky

Rychlé bezlepkové kuličky, které přijdou vhod, když vás přepadne chuť na něco sladkého.

Dvoubarevné sušenky

Dvoubarevné sušenky jsou rychlé na přípravu, jsou bez cukru, mléka a vajec a nejsou přehnaně sladké, jako ty kupované.

Ovesné sušenky bez lepku

Ovesné sušenky jsou klasika, se kterou nelze šlápnout vedle. Tento recept je rychlovka a není třeba žádných speciálních ingrediencí.