Kešu

Špagety Vegarbonara 2.0

Další zdravá verze oblíbeného italského receptu, tentokrát s lahodným dýňovým krémem.

Dokonalý mazací paprikový “sýr” (bez mléka). Ze 4 ingrediencí.

Tato pomazánka je tak luxusní, že i návštěvy, které nejí zdravě, se oblizují a chtějí recept. Stačí vám na něj 4 ingredience a do 5 minut je hotový. A naví...

Veganská klobása

Pokud si v kuchyni rádi hrajete a chcete si pochutnat na zdravých klobáskách bez masa, vyzkoušejte tento recept. Tyto klobásky můžete použít jak do placek,...

Dýňové Donabe

Pokud milujete asijskou kuchyni, určitě si tento recept vychutnáte stejně, jako já. Je rychlý na přípravu a užijete si spoustu chutí a konzistencí.

Bezlepkové sušenky naslano

Rychlé, křupavé a voňavé slané mlsání. Perfektní k pomazánkám, k hummusu, ke krémovým pokrmům.

Vegan vaječná tlačenka

Tato lahodná “vaječná” tlačenka je ideální pochoutkou nejen v období Velikonoc. Ta naše neobsahuje žádné vejce ani maso, i když chutná i vypadá...

Veganský sýr caciotta

Caciotta je tradiční sýr italských pastýřů. Vyzkoušejte jeho rostlinnou alternativu, která je velice jednoduchá na přípravu a na výsledku si určitě pochutn...

Červené fazole se špaldou a kopřivovým krémem

Sezóna kopřiv je tu. Přijdete si tuto zdravím nabitou bylinku na talíř v podobně chutného krému, který vám poslouží v hustém provedení také jako pomazánka....

Tempeh na balzamiku

Velmi rychlá a lahodná úprava tempehu, který můžete použít jako bílkovinnou součást vašich pokrmů.

Adzuki energy balls

Bez cukru, bez vajec, bez mléka, bez lepku, ale rozhodně ne bez chuti! Takové jsou tyto snadné a rychlé nepečené kuličky. Energii vám dodají také díky obsa...

Pomerančová glazovaná cizrna

Jednoduchá, netradiční a velmi lahodná úprava cizrny, ve které se snoubí svěží chuť citrusů a pikantního koření.

Celozrnné kornouty s paštikou

Tyto jakoby kremrole, určitě neurazí nikoho z vašich hostů. Výborně se hodí k pohoštění a k různým svátečním příležitostem.