Natural tofu

Domácí tatarka

Rostlinnou domácí tatarku můžete připravit snadno a rychle. Oproti kupované bude bez cukru i konzervantů a pochutnáte si na ní jako na klasické. Po téhle v...
7
13

Fermentovaný tofu tvaroh

Pokud chcete tofu posunout ještě o level výš co se týče živin i chuti, zfermentujte ho na výborný tofu tvaroh! Je to jednoduché a moc dobré – jak nas...

Medvědí pomazánka

Chcete být silní jako medvěd? Dejte si na jaře medvědí česnek jako to dělá on. Krásně zelená česneková pomazánka chutná jako tvarohová. Vyrobíte ji raz dva...

Kopřivová pomazánka

Mladé kopřivy jsou plné léčivých látek a minerálů. Jedna z cest, jak využít jejich detoxikačních schopností a obohatit si jídelníček, je přidat je do pomaz...

Ředkvičková pomazánka

Máte rádi tvarohové pomazánky, ale nemůžete mléko? Tak zkuste naši verzi bez tvarohu. Jednoduchá a rychlá pomazánka chutná dětem i dospělým.

Tofu “tvarohová” náplň do štrúdlu

Luxusní “tvarohová” náplň z tofu tvarohu do štrůdlů, koláčů, buchet, palačinek nebo jen tak jako dezert.

Nekynutá batátová pizza se “sýrovou” omáčkou. Chutná celé rodině!

Že je pizza nezdravá? Jak která… Na této si můžete pošmáknout bez obav o svou linii a zdraví :-) Je bez lepku, mléka, vejce, droždí i tuku. Těsto je ...

Vietnamské bezlepkové cá kèo chay

Cá kèo chay by v překladu mohlo znamenat víceméně něco jako veganské ryby. A ono to opravdu tak chutná. Tak pojďme společně navštívit Vietnam.

Veganské rybí prsty

Luxusní rybí tofu prsty vhodné jako součást talíře nejen na Vánoce, ale kdykoliv v průběhu roku. Výborné jsou podávané třeba s jáhlovou kaší a ředkvičkovým...

Vánoční “tvarohová” štola

Tvarohová štola je vánoční klasika, ale dobrá zpráva je, že jde udělat i jinak. K přípravě není potřeba cukr, vejce ani tvaroh a přesto je vynikající.

Dubu muchim – brokolice s tofu

Dubu muchin je korejský recept, který můžete podávat jak teplý, tak vychladlý nebo jako přílohu. Je velmi rychlý a během deseti minut máte na stole výborný...
113
17

4 vymazlené pomazánky z podzimní úrody

Podzim s sebou přináší hojnou úrodu surovin na vaření – dýně, řepy, vlašské ořechy, křen a další dobroty. Pojďte si z nich vyrobit vymazlené podzimní...