Olivový olej
Hlavní jídla
klub
36
16
Dýňový Tantanmen
Tantanmen ramen je japonská verze receptu dan dan noodles. Já jsem ho zkusila připravit z dýně a výsledek mě nadchl. Věřím, že si pochutnáte i vy.
103
44
Karbanátky z quinoy a čočky
Karbanátky jsou oblíbeným pokrmem pro svoji jednoduchost, chuť i variabilitu. Zkuste tuto verzi z červené čočky a quinoy, vhodnou i pro bezlepkovou dietu.
37
10
Čočkové ragú
Tento jednoduchý recept vám může posloužit všelijak, hustý jako omáčka, řidší jako polévka, rozmixovaný na krém. Záleží jen na vás.
27
14
Podzimní nádivka
Podzimní nádivka nebo chcete-li sekaná, která se skvěle hodí k salátům, dipům a podobně. Je výborná i za studena a proto ji můžete připravit i jako jídlo n...
Skořicová dýně
Netradiční recept z dýně pro milovníky chuťových kontrastů a pro všechny kdo se nebojí trošku v kuchyni odvázat od klasických chutí.
36
2
Quinoa s pečenou bylinkovou řepou
Pokud máte rádi červenou řepu, zkuste jí v této kombinaci. Jednoduchý talíř, s čerstvými bylinkami a quinoou.
40
4
Černá rýže s pestem a fazolemi
Výborné zdravé a přirozeně bezlepkové jídlo, kde využijeme zásoby cuket. Díky konopnému semínku je pokrm i příjemně křupavý, určitě ho nevynechávejte.
Hlavní jídla
klub
25
4
Tempeh katsu
Receptík ve stylu fusion, který v sobě snoubí indickou a japonskou kuchyni a k tomu osobní interpretaci.
35
19
Čočková omeleta (bez lepku)
Křupavá a nadýchaná omeleta. Málo ingrediencí, rychlá příprava, výborná chuť. Vyzkoušejte a dejte vědět.
Zdravé recepty
klub
23
4
Kari kuličky bezlepkové
Lahodné kari kuličky, které můžete použít podle vaší fantazie. Jsou skvělé na oslavy jako finger food a nebo jako součást různých salátů, k omáčkám a salsá...
Hlavní jídla
klub
31
23
Italské dýňové rizoto
Pravé italské krémové rizoto je kulinářský zážitek a ne každý jej umí připravit. S tímto videoreceptem to půjde “uno, due, tre” a výsledek bude...
121
4
Manakeesh Zaatar jinak
Tento chlebík je výborný k hummusu, různým pomazánkám, dušené zelenině. Můžete si ho také rozkrojit a plnit, vše podle vaší fantazie.