Polozrnná mouka

28
6

Nafouknuté placičky

Měkounké, uvnitř duté placky jsou vhodné jako příloha, dají se plnit dovnitř nebo přeložit a podávat jako tortilla. Jsou jednoduché a snadno uspokojí chuť ...

Podzimní dýňové galetky

Tyto dýňové galetky jsou výborné jako rychlé pohoštění, jsou typicky podzimní díky použití dýně. Náplň z ní je opravdu vynikající.

Piadina romagnola

Piadina patří mezi nejoblíbenější a nejznámější italské výrobky po celém světě. Tu pravou si můžete klidně připravit doma. Je to jako vždy jídlo chudé, při...

Studené letní palačinkové rolky

Rychlé a lehké letní jídlo, které se hodí i jako pohoštění pro vaše hosty. Recept je velmi variabilní, náplň můžete obměňovat dle libosti a vykouzlit tak p...

Cuketová vláčná buchta

Slaná cuketová buchta je skvělou možností, jak využít úrodu cuket. Vyzkoušejte náš recept! Buchta vhodná jako svačina, můžete si ji sbalit do krabičky a vy...

Galetky s bylinkami a cizrnou

Jarní verze oblíbených galetek. Je to i výborná zdravá svačina, kterou si snadno sbalíte i s sebou na cesty. Skvěle se hodí také jako netradiční pohoštění ...

Pórkové tyčinky

Velmi rychlý recept z mála ingrediencí. Tyto tyčinky si můžete připravit jen tak na mlsání nebo jako pohoštění, skvěle se hodí k různým pomazánkám.

Kolečka s makovou nádivkou

Recept na sladké plněné sušenky bez cukru, mléka a vajec pro milovníky máku. Tato kolečka jsou skvělá jako sladká svačinka, ke kávě nebo čaji a jako pohošt...

Celozrnné kornouty s paštikou

Tyto jakoby kremrole, určitě neurazí nikoho z vašich hostů. Výborně se hodí k pohoštění a k různým svátečním příležitostem. 

Vánoční provensálské sušenky (slané)

Jste přeslazení a dali byste si něco slaného? Žádný problém, udělejte si slané bylinkové sušenky. Hodí se na Vánoce i na silvestrovské občerstvení.

Passatelli v husté zimní polévce

Vyzkoušejte recept na hustou zimní polévku s italskou zavářkou passatelli, která je plná zdravých ingrediencí. Naučte se také připravit tradiční italské tě...

Sušenky Garibaldi

V Anglii si na těchto sušenkách pochutnávají už 160 let, vy si je nyní můžete připravit ve zdravější verzi bez cukru, mléka a vajec.