Tahina

Dýňový Tantanmen

Tantanmen ramen je japonská verze receptu dan dan noodles. Já jsem ho zkusila připravit z dýně a výsledek mě nadchl. Věřím, že si pochutnáte i vy.

Tempeh katsu

Receptík ve stylu fusion, který v sobě snoubí indickou a japonskou kuchyni a k tomu osobní interpretaci.

Cuketový chlebíček

Letní recept, do kterého využijeme cukety, kterých je v tomto období nadbytek. Chlebíček je příjemně vláčný a sladký, bez přidaného cukru, vajec a laktózy....

Gomadofu

Čím dál víc mě baví japonská kuchyně. Hodně čtu a studuji nejen recepty, ale i to okolo, abych dobře pochopila, jak by se měly pokrmy podávat. Moc ráda si ...

Dubai mooncake

Dubai mooncake – plněné koláčky s náplní ve stylu dubajské čokolády. Bez cukru, vajec a laktózy.

Pomazánka z mrkvové natě

Pokud máte na zahradě mrkev a musíte jí protrhat, nať nevyhazujte. Můžete jí dát do této pomazánky a zbytek nasušit na zimu do polévky.
Placky
klub
14

Galetky s bylinkami a cizrnou

Jarní verze oblíbených galetek. Je to i výborná zdravá svačina, kterou si snadno sbalíte i s sebou na cesty. Skvěle se hodí také jako netradiční pohoštění ...

Krémové rizoto s fazolemi

Rychlý a jednoduchý recept z mála ingrediencí, který doufám bude chutnat i vám. Krémové rizoto s fazolemi a hlívou, skvělá kombinace chutí a zdravých ingre...

Kopřivový hummus

Jaro je tady, všude všechno raší a roste. Kopřivy také. Přidejme je do hummusu a získáme zdravou pomazánku.

Špagety s pečenou zeleninou

Vynikající kombinace bylinek, citrónu a pečené zeleniny na jednoduchý, sytý talíř.

Jarní předkrm

Jarní předkrm, kterým můžete příjemně překvapit hosty, pochutnáte si a při přípravě si krásně pohrajete. Můžete popustit uzdu fantazii a recept si obměnit ...

Hořčičná zálivka

Pikantní zálivka, kterou můžete vylepšit své pokrmy podle vaší fantazie, od salátů až po teplou zeleninu.