PS: Chceš zdravě shodit na léto?
Pojď na to s námi jinak. Bez deficitu, dřiny a chemie.
Chci lepší postavu!
V seriálu o tradičních krajových kuchyních světa zavítáme do Střední Ameriky – a uvidíme, že kdo rád chodí do moderních mexických restaurací, získá v nich představu notně zkreslenou. Druhý díl navazuje pojednáním o stravě od koloniálních časů podnes.
Pojď na to s námi jinak. Bez deficitu, dřiny a chemie.
Chci lepší postavu!
Pavli, tady je mnoho variant. Když si koupím sušenou nať, musela by být opět bio. Pořád v těch listech jsou účinné látky. Tam je to spíš o tvém nastavení. Bohužel jednu jedinou správnou radu na tuto otázku nemáme.
Ahoj Leni, bílou rýži před vařením nemáčíme. Celozrnnou ideálně 6-8hodin, hodinka je málo. Na průjem bych už nedodávala olej, sůl nijak nevadí. Jak na průjem najdeš tady https://www.jimejinak.cz/akutni-prujem/
Luci, je to jako u pšeničné krupice. Z mouky nám vznikne bešamel, on zatuhne, ale nebude pevný. Poradila sis skvěle, bude z toho prostě placka, klidně základ na pizzu. Tady tento recept raději připravovat jen z krupice/polenty, z mouky ne.
Buďte první, kdo napíše komentář