PS: Chceš zdravě shodit na léto?
Pojď na to s námi jinak. Bez deficitu, dřiny a chemie.
Chci lepší postavu!
Náš seriál o význačných osobnostech, jak je již delší dobu zřejmo, se nespecializuje na průkopníky makrobiotiky a kuchaře, protože to bychom byli brzy hotoví, a zároveň nemá za cíl stát se vyčerpávajícím naučným slovníkem. Postavy, které si z blízké či dávné minulosti vybíráme, v sobě nějakým způsobem zahrnují proslulost v jistém oboru, ale také zásadní podíl celostního, zdravého myšlení v tom smyslu, v jakém po něm volá moderní doba, a ukazuje se, že i téma jídla a životosprávy se u každého z těchto jedinců chtě nechtě nějak reflektuje.
Pojď na to s námi jinak. Bez deficitu, dřiny a chemie.
Chci lepší postavu!
Jani, máš krásný věk a tím pádem i spoustu životních zkušeností. Už víš, co je důležité a co nikoli. Víš, že každý den, kdy je ti dobře, je vzácný a jinak prožitý a že stojí za to takových dní zažívat co nejvíce. Takže určitě vydrž. Ale ještě bych doporučila nebrat to jako že “musím” a “vydržet” ve smyslu trpět. Brala bych to spíš jako dobrodružnou cestu k chutnému jídlu, které si užiju, dám si lásku tím, že si jej připravím a ono mě bude pomáhat cítit se lépe. Psychika a fyzické zdraví jsou velmi propojené, střevo velmi souvisí se vznikem i léčbou depresí a úzkostí. Takže si dobrým jídlem můžeš pomoci k lepší psychice a lépe snášenému létu a pak můžeš jít s větší energií řešit i pravé příčiny toho, proč tě psychika hází do těžkých stavů, kdy pro tebe nic nemá cenu. Toho se můžeš krásně zbavit, když na tom zapracuješ. A protože je jednodušší změnit jídlo než staré programy, zranění z dětství apod., tak já všem radím začít tím jídlem 😉 Těším se na zprávy o tom, jak ti to jde a moc ti držím palce, aby se ti ulevilo a bylo ti dobře ❤
Buďte první, kdo napíše komentář