- 360 g přírodního tofu
- 60 g kukuřičného škrobu
- 60 g agávového sirupu
- 140 g rýžového mléka
- 15 g prášku do pečiva bez fosfátů
- vanilka
- 80 g čokoládových peciček
- 1 plná lžička pomerančové kůry
Jak připravit “tvarohový” koláč
- Do mixéru vložte tofu s rýžovým mlékem a rozmixujte do hladké konzistence.
- Předehřejte troubu na 180°C.
- Rozmixovanou hmotu dejte do mísy a přidejte ostatní ingredience. Pořádně promíchejte.
- Pekáček vystelte pečicím papírem, nalijte do něj těsto a pečte po dobu 50 minut.
- Nechte pořádně vychladnout a krájejte.
Praktické
- Koláč je pečen ve formě 24x 24 cm. Pokud chcete koláč vyšší, použijte formu o 20 cm.
- Pečeno 50 minut na statický režim.
- Je to koláč sváteční, použila jsem agávový sirup. Můžete udělat obměnu, ale nemám jiné sladidlo osobně vyzkoušené, proto nemohu doporučit.
- Nevynechte pomerančovou kůru.
- Kůra musí být z bio pomeranče.
Děti
- Vhodné pro děti od dvou let.
PS: Jde zdravě hubnout a normálně jíst?
Pojď to zjistit! 😁 Tisíce lidí shodily 5 kg za 14 dní - zdravě, bez deficitu, dřiny a chemie. Jak to? Máme totiž chutný hubnoucí jídelníček, který tě zbaví zadržované vody a nastartuje tvůj metabolismus. Naskoč do letní výzvy a začni!
Komentáře
Svačinka do práce:) děkuji za recept!
Agáve nevedu, použila jsem rýžový sirup s troškou mirinu (ubrala množství) a vytunila hrstí rozinek a posekaných vlašských ořechů.
Místo čoko peciček kousek 100% hořké čokolády.
Vierko luxusní 🙂musela jsem teda delat od oka, vypnula mi váha,ale je to mooc dobry 🙂♥️