Domů > Magazín > Blog

Ve čtvrtek vaříme v České Televizi

Když si ve čtvrtek ráno zapnete ČT2, pak v pořadu Dobré ráno mezi 6:00 a 8:30 můžete zahlédnout, jak vaříme zdravě dětem. Vybíráme vhodné recepty pro maminky, aby viděly, že zdravá snídaně nebo svačina není žádná časově náročná věda.

PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Děvčátka, krása a nádhera…., už Vám nabídli pořad o vaření…? To by byla revoluce:)
Super typy pro ty nejmenší…, kéž by to aspoň pár maminek trklo…
Pěkná zmíňka o dortu k prvním narozeninám. V září se na něj chystám pro naši Aničku. Už se na to těším, nejdříve si ho ještě vyzkouším. Kdyby měl někdo nějaké rady a typy, tak velmi ráda uvítám :)
A měla bych rovnou dotaz, ráda bych ho udělala růžový. Tak mě napadá buď z červené řepy nebo maliny? Co myslíte? Děkuji

Ukázat další komentáře
Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Batát z fritézy

Batát jako japonský street food – doma! Představte si křupavou slupku, krémovou dužinu a jednoduchou přípravu v horkovzdušné fritéze. Tento pečený batát je...
353
48

Jak být fit na podzim díky jídelníčku v 10 minutách

Co jíst, co nejíst, co zahleňuje, z čeho jsme nemocní, proč přibíráme a jak se tomu vyhnout. Vše o podzimu a jídelníčku jsme našlapali do tohoto videa.

Čajot – ostnatá cuketa z Mexika

Pokud žijete v mírném podnebí, zkuste si vypěstovat čajot. Stačí koutek na slunci, trocha trpělivosti a něco, po čem se rostlina může pnout. Je to dobrodru...

Dýňový Tantanmen

Tantanmen ramen je japonská verze receptu dan dan noodles. Já jsem ho zkusila připravit z dýně a výsledek mě nadchl. Věřím, že si pochutnáte i vy.

Karbanátky z quinoy a čočky

Karbanátky jsou oblíbeným pokrmem pro svoji jednoduchost, chuť i variabilitu. Zkuste tuto verzi z červené čočky a quinoy, vhodnou i pro bezlepkovou dietu.