PS: Chceš zdravě shodit na léto?
Pojď na to s námi jinak. Bez deficitu, dřiny a chemie.
Chci lepší postavu!
Jeanne van den Heuvel je původem Holanďanka, ale svůj makrobiotický institut založila v belgickém Lieru. Rok co rok přijíždí na letní konferenci do Holandska, vede hodiny vaření, vždy s mimořádně hojnou účastí, a svou vizáží, aktivitou a nezlomnou dobrou náladou fascinuje všechny kolem. Jí pouze večeře a každou noc zůstává ve společenské místnosti jako poslední, pokaždé v přátelském hovoru s někým jiným, kdo s ní ten den vydrží vzhůru. Kdybych měl vepsat do závorek slovo „smích“ na všech místech, kde se Jeanne zasmála, prodloužil by se rozhovor zhruba o dvě stránky. Směje se totiž skoro pořád.
Pojď na to s námi jinak. Bez deficitu, dřiny a chemie.
Chci lepší postavu!
To byla dobrota. Neměla jsem cizrnovou mouku, tak jsem přes noc namočila cizrnu a rozmixovala s chia semínky. Byla to fakt dobrota, až jsem si musela přidat…
Těch 20 g je strouhanka. Některé recepty jdou někdy špatně s obměnou. Já do obměn nikdy nepíšu nic co nemám osobně vyzkoušeno. Teorie je jedna věc a praxe je jiná věc. Takže někdy nestačí jen vyměnit mouku za další, hlavně bezlepkovou. Výsledek může být hodně jiný a jak si sama vyzkoušela, může hodně zklamat.
Vierko, tak chuť smaženek výborná, ale konzistence s pohankovou moukou špatná, rozpadaly se. Ale měla bych k tomu možná doplňující dotaz. Trochu jsem byla zmatená množstvím té mouky. V receptu je 200g a v komentáři 20g. Já jsem dala cca 23g, ale myslím si, že to byl ten problém. Určitě to nevzdávám a vyzkouším s pohankovou moukou znovu. Můžu se jen ujistit, skutečně je správná informace v receptu, tj. 200g mouky? Připadá mi to totiž na to množství brokolice 300g trochu moc. Děkuji a přeji pěkný den. 🙂
Komentáře