Domů > Výhody pro členy > Co členové využili

Zrnosetí 2019 – vítání léta

Opět po roce nejzdravější akce vítání léta – zveme vás.

Celodenní sled přednášek a kulturních vystoupení, jarmark se zdravou výživou za výhodné ceny, ochutnávky, čerstvý oběd a jiné lahůdky, biomóda, kuchyňské vybavení, šperky a doplňky.

Kde

Toulcův Dvůr (konírna), Kubatova 32/1, PRAHA 10, MHD zastávka Toulcův Dvůr, zobrazit na mapě.

Jak začít s Jíme Jinak?
Naskoč do kurzu zdarma. Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví!
Chci začít

Kdy

Středa 1. května 2019, 9.00 – 19.00

Program

  • 9.15-10.30 Honza Jícha: Škola současnosti a budoucnosti
    Příspěvek k diskusi o českých školách přednese dlouholetý pedagog a ředitel alternativní základní školy (www.naseskola.eu) a vydavatel časopisu Zrnění. Přednáška s besedou je určena všem, kdo o tématu přemýšlejí a třeba by i rádi své děti vzdělávali jinak než ve státní škole.
  • 10.45-12.15 Dagmar Lužná: Jak se ze schopné ženy nestát mužem
    Nejen vyladěný makrobiotický talíř, ale i zvýšení sebedůvěry v „jinových“ aspektech života ženy – posílení citu, pocitů a soucitu nás vynese na vlnu ženského plynutí po proudu života. Přednáší Dagmar Lužná, autorka oblíbených makrobiotických kuchařek a majitelka Studia Luna v Olomouci.
  • Oběd – vaří Honza Tomeček
  • 12.30-13.00 Ota Reiss: Jak se vyhnout nebezpečnému elektrosmogu
    Moderní doba, technologie, rozšiřování sítě 5G – výhra, nebo prohra?
  • 13.30-15.00 Martina Suchánková: Očkování
    Zvažujete jak, čím, kdy nebo zda vůbec nechat své děti očkovat? Může být očkování pro dítě rizikové? Nové poznatky a zkušenosti včetně aktuálního pohledu na epidemii spalniček přednese zakladatelka spolku ROZALIO – Rodiče za lepší informovanost a svobodnou volbu v očkování.
  • 15.15-16.45 Bob Carr, Kateřina Kyselová, Jan Kysela: Přírodní léčebné prostředky
    Praktická ukázka přípravy léčebných nápojů a pokrmů na všechny orgány a jejich jin/jang nerovnováhu, a také ukázka vnějších aplikací (zábaly, minerální obklady z kostivalu, použití zásadité kůry atd.).
  • 17.00-18.00 Honza Jícha s kapelou: Koncert

Zájemci o prodejní místa nebo více informací, pište na e-mail jicha.jan@seznam.cz

Vstupné

180 Kč, děti do 16 let 50 Kč, do 4 let zdarma, rodina 400 Kč (máma, táta a děti)

 

Výhoda pro členy Klubu Jíme Jinak a online Magazínu Zrnění

Členové Klubu Jíme Jinak a předplatitelé online Magazínu Zrnění mají vstup svého partner/partnerku zdarma. Sleva platí pouze pro manželé/partnery nikoli pro přátele a známé.

Jak rezervovat vstupenku: [přihlaste se]

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Pojď něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskoč do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

S radostí pečuji o stránky Jíme Jinak, točím a stříhám videa, fotím jídla, vyrábím naše online kurzy a mnoho dalšího. Jídelníček Jíme Jinak mám vyzkoušený na vlastní kůži a ke klasickému už bych se nevrátil. Taky díky tomu, že mi Eva vaří samé dobroty!😉

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Je tam nějaký program pro děti? Nemůžu to nikde najít.

Dobrý den, jak uplatním slevu na vstuné do Toulcova dvora dne 1.5.? Jsem členem klubu jíme jinak.
Děkuji

Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

Nadívané Portobello

Rychlý a chutný recept na zapečené plněné žampiony plněné směsí z fazolí.
38
2

Česnáček léčí i chutná

Voní po česneku a navzdory roztomilému názvu je to silák, který zastoupí i medvědí česnek. Naučte se poznávat, sbírat a používat česnáček!

Přesnídávková polévka z kopřiv a jiného plevele

Náramně nás baví sbírat venku zdarma planou zeleninu a vařit si z ní obědy a večeře. Užíváme si to, dokud roste. Navíc si pochutnáváme a těla zásobujeme če...

Cizrnová polévka

Pokud máte vařenou cizrnu, budet tato polévka dílem okamžiku. Je lehce nasládlá díky batátu a kokosovému mléku, proto nezapomente pěkně opepřit a okyselit ...

Pečená dýně s pestem z medvědího česneku

Pečená zelenina s pestem z medvědího česneku je opravdu lahůdka. Využijte sezónu medvědího česneku a užijte si jeho zdravou a skvělou chuť – vyzkoušejte te...
27

Šťavel kyselý v kuchyni

Tenhle lesní šťovík snad každý z nás ochutnal už jako dítě. My jsme jim říkali zelíčko. Rozkošné trojlístky mají ještě rozkošnější květy. A jimi si už teď ...