Domů > O nás > Pochvaly

6 kg dole a snížené dávky léků na štítnou žlázu (Zdenka)

Zdenka: Mám za sebou Podzimní detox a od prosince jsem členem klubu Jíme Jinak. Mé recenze: Strava a jídelníčky od Evičky a týmu Jíme Jinak jsou úžasné a uzdravující! Zhubla jsem 6 kilo. Tato strava mi dělá dobře na zažívání, žlučník a před 3 týdny při pravidelné 6-ti měsíční kontrole na štítnou žlázu mi endokrinoložka snížila Letrox ze 125 na 100. Za chvíli mě ještě čeká kontrola diabetes 2. Můj největší nešvar je 1-2 kávy denně a k tomu něco sladkého, tak doufám, že po dalším kurzu Jarní očista se mi podaří přejít více na vaše dezerty. U kupovaných sladkostí jsem bohužel nekontrovala chemické složení výrobků: zahušťovadla, škroby, barviva, atd. Moc se těším na vaše dezerty a děkuji všem kdo se podílí na těchto receptech a jídelníčcích.

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Vánoční dýňové tiramisu

Jednoduchý, zdravý a rychlý dezert, který svou chutí připomíná klasické italské tiramisu.

12x inspirace na zdravé Štědrovečení menu: polévku i hlavní chod

Smažená ryba a tučný bramborový salát. To je česká Štědrovečerní klasika. Chcete letos ulevit svému trávení a zkusit zdravější verzi? Poradíme vám, jak na ...

Mrkvové těsto na 4 způsoby: Je libo mrkvánky?

Čtyři způsoby, jak pokaždé jinak využít jedno těsto v kuchyni – včetně vánočního cukroví. Toto těsto je přirozeně nasládlé díky mrkvi, z pouhých 5 ingredie...

Vosí hnízda (bez lepku, raw)

Tyto bezlepkové ořechové úlky nebo také hnízda jsou moje oblíbené cukroví. Jsou totiž hotové během pár minut a to i na Štědrý den, a navíc zcela bez použit...
41
15

Hrozinkový svařák bez cukru pro dospělé

Kamarádky na vánoční besídce dostaly chuť na svařák. Víno bylo, ale bez cukru jim nechutnal. Jenže cukr do něj nechtěly. Tak jsme vyzkoušeli připravit svař...

Vánoční bábovka

Tuto bábovku jsem nazvala vánoční, protože chuť oříšků a koření mě hned navedla na Vánoce. Můžete si ji samozřejmě upéct kdykoliv, jako pohoštění pro hosty...