- 1 hrnek azuki, namočit den předem
- 1 větší cibule
- 0,5 pórku
- 1 hrnek cukety
- kopr
- kombu
- slunečnicový olej
- kukuřičný škrob
- sůl
- umeocet
- jablečný ocet
- V hrnci uvaříme v namáčecí vodě fazole azuki s řasou kombu.
- Do jiného hrnce dáme slunečnicový olej, špetku soli a vrstvíme cibuli nadrobno, pórek na kolečka a cuketu na kostičky. Zalijeme uvařenými horkými azuki i s vodou, přivedeme k varu a vaříme 15min na mírném plameni pod pokličkou.
- Přidáme nakrájený kopr a kukuřičný škrob rozmíchaný ve vodě. Necháme přejít varem.
- Dochutíme umeoctem a jablečným octem, necháme 2 min pod pokličkou rozvinout chutě.
- Podáváme s obilovinou a zeleninou.

Naskoč do kurzu zdarma. Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví!
Chci začít

PS: Přemýšlíš, co uvařit pro lepší postavu?
Nepřemýšlej 😊 Pojď něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskoč do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !
Buďte první, kdo napíše komentář