Domů > O nás > Pochvaly

Bolesti hlavy zmizely, krevní obraz výtečný (Lenka)

Lenka: Ahojte. Inspirovala mě kamarádka. Nesměle jsem k vám nakukovala už minulý listopad, ale zůstalo u toho. Ale teď už v tom jedu s vámi. Dnes desátý den. Vynechávám oblíbené presíčko, alkohol i zvířátka. Jde to lehce, zatím. Nějak se to v hlavě přenastavilo. Jsem plná energie, lehce vstávám, odpadlo ranní rozhýbávání ztuhlého těla. Bolesti hlavy zmizely, krevní obraz výtečný… Kuchyň prošla reorganizací, protože je stále co kupovat, aby byly doma nové suroviny. Bavilo mě vařit vždy a teď je tu další pobídka. Recepty na webu jsou skvělé, webové stránky perfektně propracované. Paní Evo, dva klobouky dolů. Je za Vámi neskutečné množství práce. Ještě jsem zdaleka nestačila projít všechno. Ale už teď jsem nadšená a nadšení šířím dále…

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Vánoční dýňové tiramisu

Jednoduchý, zdravý a rychlý dezert, který svou chutí připomíná klasické italské tiramisu.

12x inspirace na zdravé Štědrovečení menu: polévku i hlavní chod

Smažená ryba a tučný bramborový salát. To je česká Štědrovečerní klasika. Chcete letos ulevit svému trávení a zkusit zdravější verzi? Poradíme vám, jak na ...

Mrkvové těsto na 4 způsoby: Je libo mrkvánky?

Čtyři způsoby, jak pokaždé jinak využít jedno těsto v kuchyni – včetně vánočního cukroví. Toto těsto je přirozeně nasládlé díky mrkvi, z pouhých 5 ingredie...

Vosí hnízda (bez lepku, raw)

Tyto bezlepkové ořechové úlky nebo také hnízda jsou moje oblíbené cukroví. Jsou totiž hotové během pár minut a to i na Štědrý den, a navíc zcela bez použit...
41
15

Hrozinkový svařák bez cukru pro dospělé

Kamarádky na vánoční besídce dostaly chuť na svařák. Víno bylo, ale bez cukru jim nechutnal. Jenže cukr do něj nechtěly. Tak jsme vyzkoušeli připravit svař...

Vánoční bábovka

Tuto bábovku jsem nazvala vánoční, protože chuť oříšků a koření mě hned navedla na Vánoce. Můžete si ji samozřejmě upéct kdykoliv, jako pohoštění pro hosty...