Recept na kedlubnovou polévku
- Ohřejeme zeleninový vývar.
- Kedlubnu nastrouháme na struhadle na nudličky.
- Do horkého vývaru dáme trochu soli a přidáme ovesné vločky a nastrouhaný kedluben.
- Vaříme asi 10 minut.
- Vypneme oheň, přidáme trochu rostlinné smetany, dochutíme umeoctem a můžeme podávat.
- Ozdobíme zelenou pažitkou.
Děti
- Od roku – polévku vaříme jen s malinkým množstvím soli, vynecháme smetanu a umeocet.
- Od roku a půl – polévku můžeme vařit stejně, jen šetříme solí a dochucovadly.
- Od dvou let – mohou polévku podle receptu.
PS: Stále jen občas něco zkoušíš uvařit?
Co se do toho pustit pořádně a vařit podle připraveného zdravého jídelníčku? Začínáme kurz Podzimní detox. Spravíme si postavu, odstresujeme se a nabijeme energií. Budeme o tebe 8 týdnů pečovat a podporovat tě na cestě k lepšímu zdraví.
Chci jídelníčky pro detox.
Komentáře
vyborna 👌
Mnaaaaam ♥️v jednoduchosti je krása ♥️♥️♥️
Červená je proto, bo vývar z řepy přece 😂😂😂