Domů > O nás > Pochvaly

Manžel má za 3 měsíce 9 kg dole (Dagmar)

Dagmar: Snažíme jíst jinak cca 3,5 měsíce – a jdeme na to postupně. Začali jsme večeřemi, např. cuketovým tataráčkem :-) Nejíme 100% dle Jíme Jinak, ale ozdravili jsme jídelníček. Fakt si vybírám co dám do košíku, zrušili jsme doma mikrovlnku, nakoupila jsem si přírodní prostředky na Econea – využila jsem vaší slevy, začínáme zdravěji péct, dělat zdravé mlsky… něco se daří, něco méně – třeba nestíháme ty večeře do 18 hod., ale manžel má za ty 3 měsíce 9 kg dole, ale ještě 10 kg by chtěl shodit, takže budeme pomalu pokračovat. Ještě tak dcerku naučit na zeleninu a kvašenou zeleninu, rizota a tak – nic moc z toho nechce, je hlavně zvyklá na brambory, ale snad se to časem poddá. Říkala jsem manželovi, že jak shodí 10 kg, tak o něm napíšu článek :-) No.. už má dole 9 kg, tak mě to asi brzy čeká :-) Děkuji Evi

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Vánoční dýňové tiramisu

Jednoduchý, zdravý a rychlý dezert, který svou chutí připomíná klasické italské tiramisu.

12x inspirace na zdravé Štědrovečení menu: polévku i hlavní chod

Smažená ryba a tučný bramborový salát. To je česká Štědrovečerní klasika. Chcete letos ulevit svému trávení a zkusit zdravější verzi? Poradíme vám, jak na ...

Mrkvové těsto na 4 způsoby: Je libo mrkvánky?

Čtyři způsoby, jak pokaždé jinak využít jedno těsto v kuchyni – včetně vánočního cukroví. Toto těsto je přirozeně nasládlé díky mrkvi, z pouhých 5 ingredie...
49
19

Vosí hnízda (bez lepku, raw)

Tyto bezlepkové ořechové úlky nebo také hnízda jsou moje oblíbené cukroví. Jsou totiž hotové během pár minut a to i na Štědrý den, a navíc zcela bez použit...
41
15

Hrozinkový svařák bez cukru pro dospělé

Kamarádky na vánoční besídce dostaly chuť na svařák. Víno bylo, ale bez cukru jim nechutnal. Jenže cukr do něj nechtěly. Tak jsme vyzkoušeli připravit svař...

Vánoční bábovka

Tuto bábovku jsem nazvala vánoční, protože chuť oříšků a koření mě hned navedla na Vánoce. Můžete si ji samozřejmě upéct kdykoliv, jako pohoštění pro hosty...