Domů > O nás > Pochvaly

S manželem jsme zhubli, máme více energie a přidaly se i dospvívající dcery (Eliška)

Eliška: Připojuji se k děkovným reakcím. Kurz je krásně připravený a i když jsme podle něj nejeli úplně na 100%, tak nás velmi obohatil. Mé rozhodnutí přihlásit se do Klubu Jíme Jinak a do jarní očisty přišlo ve chvíli těsně před karanténou, ale díky tomu, že jsme tuto dobu byli všichni doma, jsme měli prostor vstřebat mnohem více, než by tomu bylo za běžného provozu. Moc bych si přála, aby nám toho zůstalo co nejvíc. Těší mě, že jsme s manželem zhubli nějaké to kilo, ale hlavně, že všem moc chutnalo a dospívající dcery se o tento způsob stravování aktivně zajímají. Potvrzuji také nárůst energie a dobré nálady. Moc fajn také je, že díky kurzu mě každodenní vaření pro pětičlennou rodinu baví. Díky!

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Vánoční dýňové tiramisu

Jednoduchý, zdravý a rychlý dezert, který svou chutí připomíná klasické italské tiramisu.

12x inspirace na zdravé Štědrovečení menu: polévku i hlavní chod

Smažená ryba a tučný bramborový salát. To je česká Štědrovečerní klasika. Chcete letos ulevit svému trávení a zkusit zdravější verzi? Poradíme vám, jak na ...

Mrkvové těsto na 4 způsoby: Je libo mrkvánky?

Čtyři způsoby, jak pokaždé jinak využít jedno těsto v kuchyni – včetně vánočního cukroví. Toto těsto je přirozeně nasládlé díky mrkvi, z pouhých 5 ingredie...

Vosí hnízda (bez lepku, raw)

Tyto bezlepkové ořechové úlky nebo také hnízda jsou moje oblíbené cukroví. Jsou totiž hotové během pár minut a to i na Štědrý den, a navíc zcela bez použit...
41
15

Hrozinkový svařák bez cukru pro dospělé

Kamarádky na vánoční besídce dostaly chuť na svařák. Víno bylo, ale bez cukru jim nechutnal. Jenže cukr do něj nechtěly. Tak jsme vyzkoušeli připravit svař...

Vánoční bábovka

Tuto bábovku jsem nazvala vánoční, protože chuť oříšků a koření mě hned navedla na Vánoce. Můžete si ji samozřejmě upéct kdykoliv, jako pohoštění pro hosty...