Domů > O nás > Pochvaly

S recepty z Jíme Jinak si přímo labužnicky dopřáváme (Janka)

Janka: Musím to jít někam napsat :-) Luxusní! Skvělé! Úžasné! Nečekala jsem, že to i já takto budu vnímat a buď jsem měla extra štěstí na recepty nebo mi to vaření už začíná jit pod kůži, hlavně s tím kořením – s tím jsem bojovala, neb jsme se posledního 4,5 roku stravovali jen asi se 6 druhy kojenecko-batolecího koření. Pro inspiraci jsme si poslední 3 dny labužnicky dopřávali: nekynutá batátová pizza, plněný batát čočkovou směsí, kvásková celozrnná vánočka, řepové karbanátky (smažené) a pohankové placky s cizrnovou pomazánkou pro mě a hummusem pro manžela a děti.

PS: Chceš zdravě shodit na léto?

Pojď na to s námi jinak. Bez deficitu, dřiny a chemie.
Chci lepší postavu!

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

133
27

Pěstování ozimé cibule

S pěstováním ozimé cibule mám zkušenost teprve dva roky, tak se s vámi o moje dva roky podělím. Třeba s tím máte někdo daleko delší zkušenost, tak můžete n...
109
130

Jak udělat marmeládu bez cukru

Léto nás zásobuje všemi druhy ovoce a proto si připravíme zásoby na zimu. Udělat marmeládu bez cukru je velmi jednoduché a poměrně rychlé. Hotová marmeláda...
80
7

Pupalka dvouletá – skvělá v kuchyni i v lékárničce

Královna noci, pupalka, se dá využít i přes den. Je to léčivka, krásně voní a její květy, kořen i listy se dají využívat v kuchyni. Pupalkový olej je hotov...

Sušené bezinky – superfoods i přírodní lék

Sušené bezinky jsou bezvadná první pomoc při migréně, nachlazení, silném průjmu, bolestech, zánětech a mnoha dalších potížích. Můžete z nich udělat čaj, kl...

Tempehové špízy

Vyzkoušejte šťavnaté tempehové špízy plné barevné zeleniny a chutí. Díky jednoduché marinádě si je zamilujete na první sousto – ideální zdravá volba pro le...
Kaše
klub
23
7

Kukuřičná kaše se špaldovým kernottem, melounem a čokoládovou polevou

Obilné kaše s ovocem nejsou dobrá kombinace pro naše trávení. Jinak je tomu s melounem, který složením připomíná spíše okurku. Proto si v létě občas udělám...